Moottoriohjelmoinnit
Quantum Tuning on yksi markkinoiden arvostetuimmista ohjelmointimerkeistä.

Olemme virallinen ja koulutettu Quantum Tuning -asennuspiste.


Käytämme jokaiseen autoon erikseen räätälöityjä Quantum -ohjelmointeja. Henkilöautoon tehdyissä ohjelmoinneissa moottoriteho nousee merkistä, mallista sekä asiakkaan tarpeesta riippuen n. 10-100% laajalla kierrosalueella. Vääntömomentti rajataan tarvittaessa voimansiirron säästämiseksi. Säästö polttoaineenkulutusessa on huomattava, mikäli ajotapa on vastaava. Lisäksi ajomukavuus ja turvallisuus kasvavat. Ohjelmoinnin avulla autosi käyttöikä pitenee.

Quantumilla on markkinoiden osaavimmat tiedostojen kirjoittajat sekä tekninen tuki. Ohjelmointiin kelpaa vain paras lopputulos. Arvoinamme ovat avoimuus, reiluus ja rehellisyys. Jätämme epärealistiset lupaukset muiden tehtäväksi ja kerromme vain sen, minkä voimme taata.

Luotamme ohjelmointeihimme täysin, joten annamme jokaiselle asiakkaallemme kuukauden aikaa kokeilla ohjelmoitua autoa. Mikäli syystä tai toisesta ohjelmointi ei vastaa odotuksia, voimme muokata sitä tai palauttaa auton vakio-ohjelman ja veloitetun summan kokonaisuudessaan.
Ohjelmiston muutos, miten?

Muutamme parametrit eli ns. kartat ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaan. Emme muuta tai lisää mitään komponentteja tai laitteita autossa. Monissa tapauksissa moottorin ohjainlaitteeseen tallennettuun karttaan pääsee käsiksi ajoneuvon diagnostiikka portti (OBD) kautta, joka yleensä löytyy kojelaudan alla. Uudemmissa ajoneuvoissa moottorinohjainlaite on poistettava ajoneuvosta ja ohjelmoitava siihen tarkoitetussa ohjelmointi penkissä.


Kun olemme lukeneet ajoneuvon alkuperäisen ohjelman, muokkaamme ohjelman tilattua lopputulosta vastaavaan muotoon. Ohjelman muutos tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi: suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta, tai optimaalisesti molempia.Quantum Red - Maksimoi teho

Ohjelmointiratkaisu, joka on suunniteltu vapauttamaan moottorin kaikki potentiaali. Quantum Red -ohjelmointiratkaisun voi tehdä sekä bensa-, että dieselmoottoreille. Suunnattu erityisesti ajoneuvoille, joissa lisätehoa ja vääntöä tarvitaan. Esimerkiksi ajoneuvot, joita käytetään suuren lastin siirtämiseen tai yksinkertaisesti, jos halutaan nauttia vauhdin hurmasta. Quantum Red -ohjelmointi sopii myös silloin kun autoon on tehty tekniikkamuutoksia. (suuremmat ahtimet, välijäähdytinmuutokset, suutinmuutokset ym.)   Quantum Blue - Paras yhdistelmä tehoa ja taloudellisuutta

Suosituin ohjelmointiratkaisumme, joka tarjoaa parhaan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta jokaiseen turboahdettuun dieselmoottoriin. Quantum Blue vapauttaa moottorin käyttöön enemmän vääntöä ja tehoa. Quantum Blue -ohjelmointi ratkaisu tarjoaa paremman ajokokemuksen sekä taloudellistaa polttoaineen kulutusta. Q Blue:lla huipputeho jää Red:iä pienemmäksi.Quantum Green - Maksimoi taloudellisuus ja nauti silti tehosta

Ohjelmointiratkaisu, joka tekee ajamisesta entistä taloudellisempaa: turboahdetun dieselmoottorin ohjelmistoa ohjelmoimalla voidaan vaikuttaa väännön määrään etenkin alhaisemmilla kierroksilla, mikä lisää ajon taloudellisuutta.Ohjelmointi vaikka kotipihassasi!

Tulemme Tampereen alueella veloituksetta optimoimaan autosi kotiisi, työpaikallesi tai vaikka korjaamolle huollon yhteydessä.Meiltä ohjelmoinnit myös custom -kokoonpanoihin ( Stage 2) ja jälkikäteen ahdettuihin ajoneuvoihin. Säädämme myös aftermarket -moottorinohjauksilla varustetut autot. (MaxEcu, KDFI ym.)